Огляд квесту 50 відтінків

Photos for reviews Огляд квесту 50 відтінків
Огляд
Мережа квест кімнат HubEscapeQuest - це дочірня мережа EsqapeQuest. На нашому досвіді це не найкраща мережа. Але ось у дочірньої є досить непогані і якісні кімнати.
І сходивши на чергових вихідних в квест кімнату «50 відтінків» ми були приємно здивовані. Це досить пікантна і не стандартна кімната, тому сюди, звичайно ж краще приходити вдвох з коханою людиною (але по фотозвіт видно, що ходять сюди команди такі ж як і на звичайні квести).
Чому краще приходити вдвох з половинкою? По-перше, формат - це не класична квест кімната з багатьма завданнями, а кімната з зовсім не більшим набором завдань, вирішуючи які ви можете неабияк повеселитися і пофотографуватися по ходу проходження кімнати (таке ми зустріли вперше, ну і ці фото швидше для особистого альбому ). Всю кімнату можна пройти дуже швидко, але 60 хвилин вам дають, щоб ви порозважалися і дали волю своїм фантазіям (але не варто забувати, що за вами спостерігають). Ми хоч і не особливо поспішали, але все одно вийшли за 35 хвилин. Зате дуже круто, що можна робити фото.
По-друге, якщо ви з дитинства хотіли стати актором \ актрисою, то тут можете цілком здійснити свою мрію і відчути себе кінозіркою, так як головне завдання - дозняти всім відомий фільм. Сюжет кімнати не повторює сюжет фільму, але концепція та сама, тому для тих хто не дивився не буде жодних проблем в проходженні. Повторюся, просто дайте волю своїм таємним фантазіям на 60 хв.
Що ж стосується самого приміщення для очікувань. Тут є шафки і вішалки для речей, цукерки і вода, маленькі головоломки. А сама рецепція часто служить фотозоні, і на тематичні свята (наприклад Хеллоуїн) її декорують. Також приємним бонусом є знижка для IT фахівців.
Загалом, я думаю ми обов'язково відвідаємо інші кімнати від HubEscapeQuest.
Ви можете подивитися повну інформацію та забронювати квест 50 Відтінків
30.09.2019