Запоріжжя по-новому

Photos for reviews Запоріжжя по-новому
Запоріжжя завжди славилось своєю історією, автентичним духом, патріотизмом і позитивом. Ще з часів Київської Русіс юди з'їжджалися люди з усіх країв у пошуках кращого життя. І адже дійсно, про що ще можна мріяти? Дніпро, родюча земля і красива місцевість.

Запоріжжя зберігає вірність традиціям і звичаям, але відкрито до нових!

Questroom.com.ua знає,чим здивувати! Тому ми пропонуємо Вам відвідати унікальну новинку, квесткімнату! Це розвага підійде для всіх від 7 до 107 років. Ну що, готові подивитися, що ж ми приготували? Ми знаємо Вашу любов до гостреньких і незвичайних відчуттів, так щопоїхали!

Кімната «Машенька». Жила-буласім'я, мама і тато. І була у них дочка, Машенька. Чомусь, в один день, ввечері, всю сім'юз найшли мертвою. Одному Дияволу відомо, що трапилося ... Сусіди відправляли туди священика, але і той, бідолаха, пропав. Після того люди почали створювати легенди. Але мало є відважних хоробрих сердець, готових просто навіть наблизитися. Ви і є тісміливці, готові розібратися з духом Марійки. На все про все 60 хвилин. Стійте! А може, не варто ..?

Кімната «Покинутий бункер». Ви - команда розвідників. Таємничим чином Ви потрапилитуди. Як справжнім профі, Вам потрібно відключити систему безпеки. Як же це зробитирівно за 60 хвилин? У Вас немає вибору, адже бункер самоліквідується за годину.

Кімната «Клан». Невже Ви думаєте, що Ку-Клус-Клан -це давно забуте минуле, жахіття старих голлівудських фільмів? Не поспішайте бути такими впевненими. Новий знайомий запросив Вас на вечірку для друзів, але хтознає, чим це закінчиться? Може, варто було б подумати, перш ніж йти? Але у Вас не має вибору. Потрібно піти і розібратися, які насправді думки у Вашого нового знайомого. На Вас чекає безліч головоломок і завдань, які або врятують життя, або відберуть ой як немало часу. У Вас є всього-на-всього година, щоб вивести на чисту воду зловмисника і врятувати життя людей!

Думаємо, що Ваша войовнича, смілива і розумна натура дасть своє! Пропонуємо пройти такі незвичайні квест кімнати і відшукати в собічастинкучасівРусі!

Квест кімнати самий великий вибір
22.11.2020