Захоплююча пригода

Photos for reviews Захоплююча пригода
Квест Київ затягує вас в захоплюючу пригоду.
У вас буде можливість відкрити для себе абсолютно нові грані, емоції, почуття, випробувати свою логіку і командний дух на міцність, полоскотати нерви і зануритися в інший світ, світ пригод щоб дізнатися щось незвичайні і отримати незабутні враження і емоції.

На сьогодні в Києві існує вже багато компаній, що займаються організацією квестів на якісному рівні. У вас є можливість вибрати гру в місті, як в центрі так і на околиці, в певній локації, денну або нічну, квест-кімнату.

Квести кімнати все більше набирають популярність і стають в один ряд з іншими розвагами.

У Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові ви знайдете: Автоквест, пішохідні квести по місту, які як правило проводяться при гарній погоді, що дають шанс познайомитися історією міста ближче
Але ми розповімо про квести в стилі знайти вихід або просто Квест-кімната - найпопулярніший вид квестів в столиці і великих містах. Від вас не потрібно якихось особливих навичок або споряджень. Є чітке час гри, як правило, це одна година. У зручний для вас час ви можете забронювати гру взяти друзів і відправитися в пригоду! Так вам треба буде пройти випробування, пригода - стати героєм сюжету і отримати масу незабутніх емоцій!

Квести кімнати є різної складності. Вже можна знайти кімнати для новачків (кімнати для початківців квестерів), команти для досвідчених команд (понад заморочістие з важким головоломками), батл кімнати, екшен і навіть крашрум (кімната в якій потрібно все трощити)
Якщо ви думаєте що вартість гри занадто висока, то ви помиляєтеся! Вартість квесту як правило складає 500-700 грн за команду, тобто близько 150 за людину ,, що порівнянно з походом в кіно, але тільки в грошовому еквіваленті, а аж ніяк не в плані емоцій!
Кращі квести представлені на ігровому розважальному порталі QuestRoom (квеструм).
Вибирайте, бронюйте і грайте в кращі квести вашого міста!
16.05.2019