Українські квест-кімнати Zigraymo

Photos for reviews Українські квест-кімнати Zigraymo
Кожен з нас НЕ сидить в Інтернеті, мабуть, тільки тоді, коли спить.
Своєрідний відпочинок та розвага для мозку. А не пора б спробувати щось новеньке?

Аутентична мережа квест кімнат Zigraymo – ось вона, панацея проти занудного життя!

Квест-кімнати на території України з’явились порівняно нещодавно, всього лиш декілька років тому, але вже встигли полюбитись. А є за що!

Квесткімнати Zigraymo – це особливий вид проведення дозвілля.
Чим саме вони такі?
Робимо висновки з самого значення словосполучення «квест кімната». Мається на увазі те, що ви стаєте гравцем. Ви заходите в кімнату. Кожна з них має свою тему, а Ви знаходитесь в тому моменті, коли в даному приміщенні щось відбулося ( розбився літак, псих втік з лікарні і т.д.). Ваше завдання – зрозуміти що відбулося, збудувати свою стратегію дій з головною метою – вибратись з кімнати протягом 60 хвилин, вирішуючи головоломки, загадки, ребуси, шукаючи підказки та поради.

Саме Zigraymo представляє набір різних ігор.
Відвідайте сайт Zigraymo.com та бронюйте їх в будь-який момент. Наявність тем різноманітного характеру дозволить отримати насолоду всім: і дівчатам, і хлопцям, і дорослим, і дітям.


Мережа пропонує широкий асортимент цін: знижки, акції, спеціальні пропозиції та розіграші.

Чудова можливість відпочити самому, а також взяти з собою друзів та повеселитись разом, перевірити наскільки сильним є Ваше мислення, розвивати його та отримувати від цього істинну насолоду.

Підіб’ємо підсумки, що ж на Вас чекає з Zigraymo?
Зручний сервіс ( на сайті Ви зможете обрати своє місто та забронювати уподобану квест-кімнату), доступні ціни ( акції, знижки, пропозиції), наявність різних квестів для будь-якої статі, віку та привітний персонал, котрий завжди підкаже що і як робити.

Відвідайте сайт Zigraymo та почніть свою гру!
Приєднуйтесь до questroom та зробіть свій відпочинок незабутнім!
23.11.2020