Що робити у вихідні восени?

Photos for reviews Що робити у вихідні восени?
Ось і наступила осінь. Холодна пора року, коли із-за вічного дощу, важких хмар на небі та недостачі тепла хочеться принести в своє життя дещо грайливе, тепле та сонячне.
Так як розваги на вулиці вже менш доступні, та й холоднечу ніхто не відміняв, то дозвілля в закритому приміщенні – справжня знахідка для нас!

Презентуємо Вашій увазі квест кімнати України!

Це сучасна розвага, що прийшла в нашу країну зовсім нещодавно. Так що Ви можете стати щасливцем, спробувавши дещо новеньке. Відмінний метод отримати незвичайні невидані раніше почуття.

Що повинна людина знати перед тим, як відвідати будь-який ескейпрум (escape the room)? А те, що це за місце чудне таке.
Квест (live quest)- або ескейп-рум – це те, що спочатку зароджувалось, як комп’ютерна гра. Але з часом вона так уподобалась людям, що була висунута ідея, а чому б не втілити подібне в житті. І це була воістину геніальна задумка! Тільки вдумайтесь. Круто ж пережити найнеймовірніші емоції, фактично не піддаючись ризику!

Далі, гра командна. Ви можете весело та захоплююче провести час зі своїми друзями\близькими\колегами. Це привід заявити про свої лідерські характеристики та повчитись працювати злагодженою командою. Неповторна ідея для тимбілдингу або маленького корпоративу
Усі перешкоди, котрі Вам необхідно буде подолати – логічні. А саме – ребуси, головоломки, завдання на інтелект. Вони стимулюють роботу обидвох півкуль мозку, так як деякі потребуюсь розумного послідовного підходу, а інші – проявлення нестандартного способу мислення. Так що обіцяємо, Ваша продуктивність взлетить до неба після такої «розминки».
Ще один бонус – відсутність вікових обмежень, стосовно гри в цілому. Для діток є казкові локації, для дорослих – серйозні логічні ігри, а для поціновувачів незвичайного – широкий вибір шалених ігор.

Сподіваємось, Ви згодом переконаєтесь в усіх перевагах даної розваги і приєднаєтесь до наших постійних клієнтів, Questroom.com.ua чекає на Вас, друзі!
22.11.2020