Квест-кімната VS саморозвиток

Photos for reviews Квест-кімната VS саморозвиток
В житті кожної ЛЮДИНИ існує таке поняття, як «саморозвиток». Яке значення стоїть за цим поняттям?

Саморозвиток – це процес самовдосконалення людини, її особистісний ріст.

Існує безліч причин, котрі можуть привести людину до висновку, що їй треба покращити себе. Але всі вони зводяться до того, що за своєю натурою людина намагається встановити гармонію всередині себе.

І як же це зробити?,- запитаєте Ви. Скажімо так, перший крок – усвідомити, наскільки сильний результат очікує на Вас. Самоосвіта – потужна річ. Часом, речі, котрим нас навчали в школі/університеті люди-спеціалісти і краплею не співвідносяться тому, чого ми навчаємось самі.

Ми підготували для Вас пораду, своєрідний каталізатор процесу саморозвитку, а саме – духовного саморозвитку! Це дуже тонка справа, і дуже важливо відчувати межі.

Так ось, як виглядають ці чудо-ліки? Уявіть себе в кімнаті певної тематики. Навколо Вас все невідоме. Вас закривають. Існує тільки дві двері: в одну Ви увійшли, інакша – вихід. Часу рівно година. Безліч різноманітних предметів. Ціль – знайти ключик до виходу, слідуючи підказкам.

Незвичайна ситуація. А яким чином вона пов’язана з саморозвитком?

Справа в тому, що духовне самовдосконалення має декілька складових: розумове, естетичне, моральне, професійне. А саме квест кімната, про котру говорилось раніше, сприяє розвитку більшості вищесказаного.

Перший пункт. Розумове. Ви підключаєте мозок. Стресова ситуація, він працює на повну міць.

Другий пункт. Естетичне. Тематику Ви підбираєте під себе, враховуючи пропозиції місцевої квесткімнати, звичайно.

Третій пункт. Моральне. Правильно ставити цілі та досягати їх. Ось сенс морального самовдосконалення. Навчіться правильно продумувати процес досягнення. Створіть свою власну стратегію для виходу з квесту (quest game in real life). Четвертий пункт. Професійне. Ви отримуєте зарядку мозку, особливо правої півкулі, що відповідає за креатив та творчість. Це допоможе застосувати такі якості в роботі, що, скоріше за все, відмітить Ваш начальник

Хочеш досягти досконалості? Квесткімната – гарний поштовх та заряд натхнення! Тільки спробуй!

Кращі квест кімнати міста на порталі Quetsroom.com.ua

Questroom - все квесткомнати в одному місці.
16.05.2019