Агрегатор квест кімнат

Photos for reviews Агрегатор квест кімнат
На сьогоднішній день на просторах інтернет простору України представлено 10 квестагрегаторов. Ми не вважаємо сайти, які віднесені до категорії «подобу агрегаторів».
З радістю повідомляємо, про те, що наш портал вирвався в рейтингу на 5 місце, на жаль, поки не перше.
Всі ми сподіваємося, що вже до осені наші позиції покращаться і ми станемо для вас найкращим портал з пошуку і підбору ігрових квест локацій і квесткомнат.

Для вас, як гравців, ми створили особистий кабінет, в якому ви можете дивитися і робити позначки кімнатах (подобається / не подобається), залишати коментарі та брати участь в розіграшах кульових ігор, подарункових сертифікатів і знижкових клубних карт. Адже погодьтеся кулі - це завжди приємно.

Пропрацювавши чимало запитів і прохань від гравців була додана система клубної картки, яка дозволяє отримувати знижку на квест гри до 25%.

Будь-який відвідувач сайту може скористатись інтуїтивно зрозумілим пошуковим фільтром і вибрати знайти підходящу кімнат (квест кімнату) з усього розмаїття по місту, жанру, кількості гравців в команді. Також серед особливостей пошукової системи на порталі questroom.com.ua є пошук кімнат за віком і за акційними пропозиціями від questroom (квеструмов). Знижки на гру можуть досягати до 30%!

Агрегатор //questroom.com.ua пропонує вашій увазі не тільки реальні квсти в житті, але ігри он-лайн. Перебуваючи на роботі ви можете непомітно відпочити і зіграти у флеш гру (квест флеш гри на лінії) в стилі замком або виберіть із замкненої кімнати.

На середину червня 2016 квест номер зібрав інформацію від 224 кімнат з 16 міст України.

Представлені квест кімнати Києва, квести Харкова, локації в Дніпропетровську, ігрові простору в Одесі, цікаві кімнати Львова, а також квести Запоріжжя, Полтави, Черкас та інших міст України.
Сподіваємось на те, що questroom стане для вас найкращим, адже тут предствалені кімнати від топових компанія і квестпространств Ураїни. таких як: під замком, ПІД Замком, Escape, Locky, ZiGRAYMO, KADRooM і інші.

Завдяки гнучкості нашої системи, ви з легкістю знайдете відповідний для вас квест і зможете забронювати його он-лайн (якщо календар бронювання включений на квест номер), або ж запросити бронь гри на потрібну вам дату.

Після гри, будь ласка, не забувайте ділитися своїми враженнями з іншими гравцями залишаючи відгуки.

Дякуємо вам! Ми намагаємося бути кращими для вас, щоб допомогти скрасити сірі будні і подарувати нові і незабутні враження
Всі квест кімнати в одному місці на одному порталі - questoom.com.ua. Пошук квестів на зібранні!
23.11.2020