Чи можна розгадувати загадки в повній темряві?

Photos for reviews Чи можна розгадувати загадки в повній темряві?
Ринок квестів не встигає за вашою фантазією? Вас нічим вже здивувати? Як щодо квесту в повній темряві? Нестандартні загадки, які задіють ваші різні органи чуття: слух, дотик і нюх. Зір вам вже точно не буде потрібно!

Як сказав Шелдон Купер (один з головних героїв серіалу "Теорія великого вибуху"): "Ця гра використовує найпотужніший графічний процесор в світі - моя уява". Якщо в якийсь момент фантазія не спрацює, допоможе адміністратор ...
Чи можна описати атмосферу повної темряви? Темна, похмура ... як не дивно, але в цьому є частка правди, оскільки відчуття потойбічного присутності не покидає. Але ось тут на допомогу приходять ваші друзі, без яких пройти квест неможливо. Важливий всім порада: обговорюйте з друзями все, що знаходите, саме це може зіграти важливу роль у вирішенні черговий головоломки.
Всі завдання є свого роду випробування ваших органів почуттів: слуху, нюху і дотику. Про зір можна просто забути, під час гри воно не знадобиться. При цьому самі завдань не банальні і досить цікаві.
Звичайно варто пам'ятати, що отримати невелику травму в темряві справу найпростіше, тому ходите спокійно і не бігайте.
Формат і відчуття відрізняються від звичайних ігор типу "Хованки в темряві". Гра швидко набуває веселий відтінок, оскільки страх підтримувати в ситуації коли гравці спокійно спілкуються майже нереально, зате цілком реально доторкнутися за руку того, кого при світлі помацати не наважувався :)
Такі квести самі по собі прості і підійдуть гравцям будь-якого рівня, але все ж варто розуміти, що досвідченим гравцям не потрібно чекати від гри хоррора, сюди скоріше потрібно йти розгадувати головоломки, дуріти або загравати. Удачі!
Такий вид квесту є в Києві «6 ПОЧУТТЯ» і в Одесі: «ДЖЕДАИ: ВИПРОБУВАННЯ СИЛИ» і «ФАНТОМ»
А забронювати такі квести можна онлайн на порталі Questroom.com.ua!
16.05.2019