Огляд квест кімнати Примарний Острів

Photos for reviews Огляд квест кімнати Примарний Острів
Нашій команді вдалося пограти в квест-кімнаті «Примарний острів». Це досить нова кімната, розташована в місті Києві на вулиці Рейтарській в хвилинах 10-15 від метро Золоті Ворота.

В даній локації розташовано ще два квеста, але сьогодні не про це.

І так, про квест.

Перед тим, як розповісти легенду, кожному з нашої команди зав'язали пов'язку на очі, і в повній темряві ми прослухали передісторію квест кімнати. Завдяки цьому слухали ми дуже уважно і наша уява малювала яскравими фарбами (оригінальний хід), далі нас по одному завели в кімнату і гра почалася.

Кімната виглядала свіжою з новеньким інвентарем. Не довго думаючи, ми кинулися вирішувати завдання паралельно виконуючи нескладні завдання. Для проходження кімнати «Примарний острів» нам знадобилося трохи менше 50-ти хвилин і 2 не дуже обов'язкові підказки. За фактом, щоб пройти кімнату без підказок нам не вистачило трохи концентрації та уважності.

Квест-кімната складається з декількох приміщень і наповнена різними механізмами і електронікою, з присутністю пари ключів, що цілком органічно вписувалося в те, що відбувається. Неспішно виконуючи завдання на шляху просування до виходу, нам доводилося: шукати, крутити, вертіти, вирішувати і думати.

Любителям квестів в стилі пригода і, особливо, тим, хто любить піратську тематику кімната повинна сподобатися.

Підсумок:

-Нескладна кімната, буде цікава новачкам, і думаємо, особливо, сподобатися дітям.
-Команді з 4-х чоловік цілком під силу впоратися хвилин за 45-50.
Не забувайте бронювати квест кімнату на порталі Questroom.com.ua
22.11.2020