Насичений відпочинок

Photos for reviews Насичений відпочинок
Квест ігри
Та хто ж не чув про них?
Квест-кімната – новий вид розваг.
Вперше зустрічаєтесь з таким? Шукаєте куди б піти у Києві? Тоді Ви за адресою, ця стаття створена спеціально для Вас!

Жили ми стільки років і не тужили, не здогадуючись навіть про існування дечого подібного на усі ці дивні ігри. Для чого вони взагалі потрібні?

Квест – незамінний вид розваг для Вашого мозку. Чого тільки люди не придумали для активного відпочинку: баскетбол, футбол, походи, стрибки з парашутом, байдарки та інше. Але ми часто забуваємо про відпочинок інтелектуальний, розвиток нашого логічного мислення. Ось справжнє призначення квест-кімнат!

Розшифруємо! Ескейп-руми ( або як хто називає) – це віртуальна гра в реальності. Навіть звучить круто, чи не так?
Сенс в тому, що Ви з командою гравців ( стандартно – від 2ух до 5ти чоловік) потрапляєте в кімнату ( яку саме – обираєте самі: від невибагливих лабіринтів до справжніх неймовірно важких квестів), де Вас замикають на 60 хвилин. За цей час гравці мають застосувати свої мізки в якості навігатора для пошуку виходу та ключика, який його відкриє.
Нехай допоможе логіка, інтуїція та нестандартне мислення!

Зацікавило? Наступний хід – обрати класний квест-рум. Це вже справа тонка. В Києві їх десятки, проте ми маємо один на прикметі!

Ласкаво просимо в ZiGRAYMO, квест-кімнату, що знаходиться в самому центрі міста. Шикарний персонал, максимально реалістичні декорації та багато-багато приємних несподіванок чекають на Вас при відвідуванні.

Клікайте на «Бронювати» в меню та обирайте квест, в який хотіли б зіграти.
Є питання – телефонуйте на гарячу лінію. Все для Вашого комфорту!
Приводьте своїх друзів та веселіться разом!

Ну так що, Zigraymo ?
23.11.2020