Проведення корпоративу в Запоріжжі

Photos for reviews Проведення корпоративу в Запоріжжі

Проведення корпоративу в Запоріжжі

, по суті, не проблема, адже тут безліч закладів, розрахованих на різний бюджет і різну місткість відвідувачів, чимало компаній, що пропонують організувати свято «під ключ». Але коли старий формат набридає, приходить час відкривати щось нове. Саме таким відкриттям і найцікавішим способом провести корпоратив для будь-якої компанії стає квест.

Квест - що це таке?

Квестом називається захоплююча інтерактивна командна гра. Вона «універсальна» (тобто не тільки квести для дітей, а й для дорослих) і проводиться в різних жанрах. Вона сподобається всім співробітникам: і тим, хто веде здоровий спосіб життя, активно займаючись спортом, і тим, кому до душі інтелектуальні розваги, в тому числі і тим, для кого краща розрядка - це комп'ютерні ігри.
Кращі квести засновані на сюжетах популярних фільмів, історій, екшенів. Вони являють собою командне розвага, в якому група гравців отримує згідно з легендою і сюжету певне завдання, виконати яке потрібно за обмежений проміжок часу. Для досягнення мети можна буде скористатися підказками, але спочатку їх потрібно відшукати, потім - розгадати (веселі загадки, ребуси). Всі цікаві квести мають на меті, досягнення якої викликає бурю приємних емоцій, радості та позитиву, а це саме те, що потрібно для кожного свята!

Переваги нового формату корпоративу

Квест для компаній несе масу переваг і користі, але найголовніше - вдало вирішує основну задачу будь-якого корпоративу, яка полягає в згуртуванні колективу. Корпоративні заходи завжди проводяться з метою:
• зробити більш дружним колектив;
• розвинути у співробітників командний дух;
• допомогти людям пізнати один одного в неформальній обстановці.
Якісний корпоративний квест для великих команд прекрасно справляється з цими завданнями, але дає більше. Він дозволяє:
• навчити людей спільно йти до спільної мети;
• підтримувати і допомагати один одному;
• розкрити в кожному приховані таланти і особливі риси характеру (наприклад, проявити відмінні лідерські та організаторські здібності у, здавалося б, скромного і тихого колеги);
• отримати заряд бадьорості і прекрасного настрою, чудово відпочити і набратися нових сил.
Організація корпоративу з квестом в Запоріжжі
Організація корпоративів в Запоріжжі - це завдання не просте. Якщо колектив великий, то краще запросити фахівців. Вони запропонують програму, підберуть локацію, адаптують сподобався за сюжетом і жанру квест під вашу команду і корпоративні особливості компанії.
Незважаючи на те, що в Інтернеті сьогодні можна знайти масу сценаріїв і програм, професійна організація свята в Запоріжжі для корпоративного заходу підійде набагато більше. З одного боку, це підтримає імідж успішної та процвітаючої компанії, а з іншого - стане гарантією того, що задоволення від відпочинку отримають всі учасники.
Якщо у вас маленька фірма, то організувати квест на день народження компанії або керівника можна просто - забронювавши квест-кімнату.
14.02.2021