Квест кімнати в Києві зі знижками

Photos for reviews Квест кімнати в Києві зі знижками
Квест - це дивовижне розвага, спробувавши яке раз, вже не відмовиш собі в задоволенні отримати незабутні і ні з чим незрівнянні емоції знову і знову. Незважаючи на те що Київ - столиця, і це місто пропонує достаток всіляких варіантів відпочинку (активного, інтелектуального, сімейного), квест зі знижкою складе конкуренцію більшості з них.

Варіанти знижок на квести в Києві

Знижки на розваги - це завжди приємно, і сьогодні багато квеструми активно будують саме на такому підході програму лояльності відвідувачів. Є різні варіанти привабливих пропозицій для гравців, акції можуть бути: • разовими (про це завжди можна дізнатися на сайті обраної кімнати); • регулярно діючими (для учасників клубу, іменинників і т.д.). Тому ви завжди зможете вибрати відмінний спосіб прекрасного проведення часу і максимально заощадити на цьому. Вирушати на гру великою компанією - це вже само по собі вигідно, адже оплата йде за відвідування квест кімнати. У той же час багато закладів в Києві пропонують знижки для двох тим, хто вирішив організувати тут романтичне побачення. Для цього при онлайн бронюванні квесту варто подивитися, на які саме ігри є спеціальні промо ціни для пар, і скористатися цією приємною пропозицією.

Клубна карта як вигідне рішення

Все квест кімнати в Києві зі знижками практикують заохочення для постійних відвідувачів, зокрема - пропонують клубні карти, які діють на рік. Зазвичай коштує така карта недорого (близько 50-100 грн), але при цьому дозволяє гостю заощадити на наступних іграх певну суму. Знижки на квест в Києві можуть становити до 25% від вартості, а це, погодьтеся, дуже приємно.

День народження - особливий випадок, який заслуговує на знижок

Величезною популярністю користуються і знижки на день народження. Квест - це відмінний спосіб провести незабутньо час з друзями, адже море позитиву, скажені емоції і гарний настрій вам гарантовано. Крім того, не потрібно буде шукати місце для зустрічі і роздумувати над тим, як усіх розважити. Квест рум в Києві легко забезпечить всі умови для незабутньо проведеного дня, але що найприємніше - іменинник отримує матеріальну вигоду, адже за даним значимого приводу йому надається унікальна знижка. Кілька умов: • використовувати персональну святкову знижку можна тільки протягом декількох днів від моменту радісної події, як правило, діапазон охоплює від одного до семи днів (але обов'язково потрібно уточнювати, так як у кожного квесту обмеження індивідуальні); • бронюючи гру на сайті, важливо не забути в спеціальному полі для знижки зробити позначку «День народження»; • прибувши на гру, обов'язково потрібно буде документально підтвердити цей факт адміністратору (просто пред'являється паспорт або свідоцтво про народження). Ціна зазвичай знижується на всю команду іменинника, а не тільки на «винуватця» торжества. Розмір приємний бонус варто уточнювати, для кожної кімнати в Києві він різний, в середньому - від 5% до 50%.
26.09.2019