Дешево та … цікаво?

Photos for reviews Дешево та … цікаво?
Куди не поглянь – всюди реклама! Стільки спокусливих пропозицій, що очі розбігаються, не придумаєш що і обрати, усього хочеться!

Ось вона, велика проблема 21 сторіччя. Все кишить інформацією та сміттям, що повністю в’їлось у нашу свідомість!

Тому сьогодні мова піде про такий ресурс, як Questroom.com.ua .

«Для чого?», - запитаєте Ви. А ось і відповідь. Кожній сучасній людині в такій безодні інформації обов’язково потрібна розрядка. Це невід’ємна частина повноцінного життя!

Ми пропонуємо Вам відпочити та «завести» обидні півкулі мозку в ігровій формі.

Questroom.com.ua – унікальний ресурс, котрий без сумніву перетвориться у Вашого помічника та гіда.

Отже, що таке квест-кімната? Спочатку про форму. Це приміщення, кімната. Чому квест? Тому що сенс гри в тому, щоб щось знайти.

Передусім, Вас та Вашу команду (2-5 чол.) закривають у тематичній кімнаті ( вона облаштована реалістичними декораціями, так що Ви запросто зможете побувати на борту літака/ старій електростанції/ в пристанищі маніяка/ гробниці фараона/ пограбованому банку, а також перетворитися у принцесу/ жертву вбивці/ Алісу в країні чудес та інших персонажів. Все це театралізоване дійство спрямоване на те, щоб змусити Вас сконцентруватися. В кімнаті розташовано безліч предметів, з поміччю яких Ви повинні знайти ключ, що відкриє кімнату, розв’язавши головоломки/ загадки/ ребуси, що попадуться на дорозі. І все це з обмеженим часом у 60 хвилин.

Де це все шукати? Ось тут і знадобиться сайт Questroom.com.ua. На ньому обираєте місто, котре Вас цікавить, будь-яку квест-кімнату, і перед Вами опиниться вся необхідна інформація: опис, рівень складності, вікове обмеження, ціна, коментарі відвідувачів. Так само на нашому сайті Ви можете одразу забронювати квест та в телефонному режимі обговорити усі деталі з адміністратором. А в розділі «Новини» на Вас очікуюсь допоміжні статті, що розповідають про усі тонкощі цієї розваги!

Заінтригований? Тоді заходь на Questroom.com.ua та обирай свою гру!
16.05.2019