Чим зайнятися під час карантину коронавируса в Україні?

Photos for reviews Чим зайнятися під час карантину коронавируса в Україні?
Чим зайнятися під час карантину коронавируса в Україні?

Нагадаємо, що з 12 березня 2020 року в Україні введено режим карантину.
Кабінет міністрів України в середу 11 березня ввела тритижневий карантин на всій території країни у зв'язку з глобальною спалахом коронавируса CoVid-19.
Введена заборона на масові заходи за участю 200 чоловік, а в наслідку рекомендації змінені на зниження кількості учасників до порога в 60 чоловік, так само закриті освітні заклади, кінотеатри, театри та торгово-розважальні центри. З наступаючої гарною погодою, мало у кого виникає бажання відсиджуватися вдома, виникає бажання зустрітися з друзями, повести дітей на ігрові майданчики на свіжому повітрі. На перші пару днів цього запалу цілком вистачить, а що ж робити потім?



Варіанти відпочинку

Любителі комп'ютерних ігор можуть з головою зануритися у віртуальний світ і не відволікаючись від сірої реальності звичайних буднів вести свою паралельну реальність.
Але що ж робити тим, що любить спілкування любить обговорення, зустрічі з друзями?
Поки карантин не зачепила місця громадського харчування, в яких, до речі збирається не менша кількість відвідувачів ніж в кінотеатрі.
Любителі побалувати себе гастрономічними вишукуваннями все ще можуть радувати свої шлунки в приємній компанії своїх друзів в любимо ресторанах і кафе.
Для тих хто любить більш насичений відпочинок з емоціями і враженнями ми пропонуємо подивитися в сторону квест-кімнат.
Квест кімнати відмінний інтелектуально-розвиваючий вид активного відпочинку для невеликих компаній від двох до шести (іноді восьми) учасників, де кожен знайде свою роль і буде залучений в процес. Індустрія квест кімнат розвивається в Україні з 2014 року і вже пережила не один виток змін і удосконалень.
Якщо на зорі зародження квеструмов в нашій країні гри в реальності проходили в однокімнатних приміщення і за однією адресою розташовувалося 1 або максиму 2 квест кімнати, то зараз квести багатокімнатні (дві та більше ігрових кімнат). Також дуже розширився вибір тематик і жанрів квестів від стандартних Ескейп до неймовірних перформансів з акторами, від добрих сімейних до остраху страшних і щекотящіх нерви. Загалом вибір ігор в реальності став настільки широким і різноманітним, що часом просто складно вибрати відповідний квест.



Де вибрати і забронювати квест

Портал квеструм, допоможе вам підібрати і забронювати кращий квест за допомогою фільтрів вибору і пошуку на карті квестів.
Для тих хто не любить користуватися фільтрами, а віддає перевагу спілкуванню - пропонуємо зателефонувати операторам, і вони підберуть квест по телефону.
Якщо ви ще не були ні в одному квесті та сумнівається в тому, що це дійсно цікаво і захоплююче, пропонуємо поцікавитися у ваших близьких або знайомих, напевно у кого-то вже був досвід відвідування. Для новачків рекомендуємо вибирати кімнати легшого рівня складності щоб зрозуміти суть квестів і отримати приємні емоції від виконання місії і рішення загадок.

В яких містах є квест-кімнати?

На поточний момент у всіх великих містах України є квест кімнати. Правда кажучи одні з них є відкритого типу, про які можна дізнатися з різних джерел і які можна забронювати онлайн і прийти пограти в зручний час. До слова Україна займає місце в ТОП10 за кількістю квесткомнат в країні, та й покачеству ігрових просторів (декорації, сценарій, антураж) також перебуваємо у верхній частині списку. Багато квест кімнат в Київ, велика кількість відкритих квевстов в Одесі, Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Харкові, Миколаєві та Хмельницькому. В інших містах кількість не перевищує 10 кімнат, або ж вони є закритого типу, не співпрацюють з відкритими джерелами і майданчиками з бронювання квестів.

Спробуйте цей вид розваг і ви отримаєте масу незабутніх емоцій і вражень.
21.11.2020