Активний відпочинок для ділових людей

Photos for reviews Активний відпочинок для ділових людей
Люди зайняті величезну частину свого часу. Хтось сидить в офісі, хтось – працює на дому, інші ж шукають більш підходяще місце, але сенс у тому, що ми зайняті монотонною роботою. Але в той самий час так хочеться усе змінити, зробити життя яскравішим.

А як вийти з такого положення постійного суму? Достатньо просто переключитись.. І тому зараз хочемо запропонувати Вам дещо особливе. Мова піде про таку розвагу, як ескейп-рум (escape room).

Ми чудово розуміємо, що таких ділових та зайнятись людей дуже складно здивувати, але, сподіваємось, нам це вдасться!

Отож, що таке квест кімната і чому ми взагалі пропонуємо її в такий період розвитку розважальної індустрії, коли на кожному кроці безліч яскравих пропозицій?

Квест кімната (real quest) – унікальна у своєму роді розвага, котра одночасно і акумулює знання гравців, і розслабляє, і дозволяє відпочити від душі.

Існує декілька різновидів квестів: квест-рум, квест в реальності та у форматі онлайн-гри.

Так як зараз холодний сезон, хочемо звернути Вашу увагу саме на квест кімнати( live game – escape the room).

Як вже зрозуміло з назви, це спеціальне приміщення, присвячене певному задуму\ідеї, наприклад, в стилі диско\загадкових лабіринтів\ епізоду казки і т.д.

В такій грі приймають участь декілька чоловік ( в команді), вирішують складні завдання на логіку та відшукують ключик, котрий відкриє їм двері, та квест зарахується як пройдений.

Цей квест – прекрасна можливість відпочити та розслабитись для ділових людей. Корисна та цікава гра, котра заволікає до роботи обидві частини головного мозку та дозволяє проявити свою кмітливість та рівень інтелекту. До того ж, це привід навчитися або просунути свою навичку концентрації, формулювання висновків, а також – проявити лідерські якості та навчитися розділяти задачі та лаконічно їх озвучувати. І все це можна зробити зі своїми близькими людьми, весело провести час з ними, не піклуючись про роботу, а приділяти увагу собі!

Questroom.com.ua з радістю надає таку можливість за допомоги онлайн бронювання. Сподіваємось, до скорих зустрічей! 
16.05.2019