Розвиток лідерських якостей дитини

Photos for reviews Розвиток лідерських якостей дитини
Хто такий лідер?
Лідер – це людина, що має авторитет в соціумі.
Причиною цього можуть бути як розумові, так і фізичні переваги.

Але зараз питання присвячене Вашій дитині.
Можливо, Ви помічали, що вона якось відсторонено сидить серед купи діток чи навпаки – такий собі задирака: то з хлопцями подереться, то дівчат за коси посмикає.

Багатьох батьків турбує те, звідки це все береться, діти ж не можуть бути такими прорахованими та прагматичними. Тут проблема в тому, хто швидше. «А я ПЕРША прийшла з такими косичками, а я ПЕРШИЙ придумав так кататись, а ми ПЕРШІ принесли з дому такі журнальчики, це ВИ все ПОВТОРЮЄТЕ, а МИ – ПЕРШІ!» Напевне, найвагоміший аргумент серед дітей.

До чого приводить таке спілкування?
Ну, як усім нам відомо, більшість наших проблем і комплексів йдуть з дитинства. Так що цей фактор «я – лідер» або ж навпаки – важливий у нашому фатумі.

В будь-якому випадку радимо Вам вирощувати Вашу дитину-лідера. Не задаваку, а саме справжнього авторитета, людину, котра могла б логічно, послідовно, аргументовано обстоювати свою точку зору та організовувати людей навколо себе.

Як це зробити?
Радимо обрати метод гри.
Особливо звернути увагу на таку нову розвагу, як квест кімната. Що ж вона дає?

Ви з дитиною (можна ще взяти його друзів) заходите в тематичну кімнату ( все залежить від наявності різноманітних таких у Вашій місцевій квест-кімнаті (quest room) та Вашого вибору), що вже заволіче усю команду. Чудовий спосіб розвивати свої інтелектуальні та лідерські здібності, шукаючи ключики та підказки для виходу з гри. Таке собі тренування для мозку та ще й разом зі своїми друзями.

А до чого це все веде?
Квест-кімната – саме те місце, де фантазія, уява, дедукція та логіка Вашої дитини зможуть відкритись на повну і показати самому собі на що він спроможний!

Будьте уважними, дбаючими батьками і приходьте в квест-кімнату розвивати свого лідера!
23.11.2020