Розваги для молоді

Photos for reviews Розваги для молоді
Ще декілька років тому наше юне покоління захоплювалось фото та подібними видами мистецтва. Кожне покоління має ряд своїх уподобань, саме тому, друзі, ми підготували для Вас статтю-пораду «Як провести час для молоді».

Зараз наші молоді люди дуже прагнуть до того, аби отримувати нові знання, рости духовно, розвиватись в різноманітних сферах життя, ще більш схильні до пізнання нових складних речей та явищ.

За ці декілька років серця юнаків\дівчат-телеглядачів\читачів захопив Шерлок Холмс. Те, як він у звичайних дрібних речах може побачити корінь проблеми\ познайомитись з людиною, не контактувавши з нею і т.д. Його метод дедукції полонив наш мозок.

Саме тому ігри на логіку настільки популярні саме зараз.

Questroom.com.ua презентує вам свій портал з підбіркою найкращих ігор подібного виду, а саме – квест кімнат( quest live game)!

Що таке квесткімната ( game in real )? Це спеціалізоване тематичне приміщення, облаштоване певними декораціями, що моделюють визначену ситуацію та дозволяють відвідувачу-учаснику повністю відчути атмосферу задумки.

З приміщенням усе ясно… А що ж робити з правилами?

Отож, увесь сенс у тому, що Вам необхідно сформувати команду з декількох чоловік (2-5),як зазвичай, та вибрати будь-яку квест-кімнату. Вам дається рівно 60 хвилин для того, щоб шляхом відгадування задач\ребусів\головоломок знайти різні предмети, що дозволять дібратися до головного- ключика, що відкриє Вам цю кімнату.
Який же тут зв’язок із Шерлоком?, - запитаєте Ви. Ми вважаємо, що Шерлок був надзвичайною людиною через свою гіперувагу та зібраність. Це та навичка, котра дуже корисна в житті. Кожен стикається з рядом складних задач\питань та подібних речей. Ну а що, коли вже з юнацького віку вміти покоряти своїми здібностями концентрації уваги, зібраності, уваги та розсудливості.

Саме тому ми пропонуємо Вам відвідати будь-яку квесткімнату України, котра заслуговує Вашої уваги. А Questroom.com.ua намагатиметься допомогти Вам у цьому! 
16.05.2019