Грайте і насолоджуйтесь життям!

Photos for reviews Грайте і насолоджуйтесь життям!
Сьогодні ми розповімо вам про черговий вид розваг - гру в жанрі вибратися з кімнати. Коли походи в кіно, боулінг, лазертэк, кафешки і валяння на дивані трохи (чи неабияк) набридли і вам все ж хочеться провести вільний час за активним відпочинком і отримати яскраві враження, тоді ця стаття саме для вас.

Які ж варіанти спадають на думку після того, що ми відкинули?

Мабуть, їх не так вже і багато.
Ми ж пропонуємо подумати і взяти до уваги відносно новий вид розваг, такий як квест кімнати! На щастя, зараз їх вже достатня кількість і в кожному великому місті, знайдуться ті квесты, які зможуть догодити будь-яким вашим запитам. Для тих, хто ще не пробував такий вид розваг,на наш вигляд, будь-якою escape quest буде в дивину і принесе масу емоцій.
З чого слід почати вибираючи ігрову кімнату?
Спершу слід визначитися з кількістю людей, які братимуть участь (2, 3, 4, . 15 або більше).
Для пари або компанії до 4-х чоловік підійде будь-який квест(за розміром), оскільки одна ігрова квест кімната вміщує команду з 2-4 учасників (звичайно ж, є і виключення). А ось якщо ваша компанія більша, наприклад ви вирішили організувати святкування Дня Народження, невеликий корпоратив або влаштувати батл між командами, тоді слід шукати локації в яких розміщені декілька ігрових кімнат.
Важливим для деяких може виявитися і місцерозташування квест кімнати, так після ігор вам захочеться поділитися своїми враженнями (хоча багато хто не любить спойлерів, але в кожній компанії знайдеться така людина). Ігрові локації розташовані в центральній частині міста будуть в пріоритеті із за великого числа розташованих кафешок і місць відпочинку поруч.
Отже, ви майже визначилися і знайшли пару відповідних вам варіантів, але все ще не можете зробити остаточний вибір. Радимо переглянути відгуки гравців, хоча довіряти їм сліпо не вартує, але взяти до уваги їх враження від гри для інформації можна. Далі радимо подзвонити в questroom і поспілкуватися з адміністратором, після чого ваша думка повинна скластися в єдину картинку і ви зможете зробити вибір.
Не забувайте захопити на гру заряд позитиву і емоції вам забезпечені, а емоції - це фарби, які роблять наше життя барвистим і яскравим.

QuestRoom: Грайте і насолоджуйтесь життям!
16.05.2019