Ескейп Кімнати

Photos for reviews Ескейп Кімнати
Що таке ескейп кімнати квест у реальності або live quest quest escape the room?

Квест (англійське "quest", пошук) - це різновид ігор, в яких ваш герой проходить за запланованим сюжетом, прагнучи виконати якесь доручення (приклади: вбити дракона, врятувати світ, вимити посуд і т.д.). Ескейп (англійське "escape", втеча, вихід)

Ігри такого типу виникли з ідеї перенести в реальність браузерні квест типу escape the room (вибратися з кімнати), які були популярні на початку 2000-х рр.
Ескейп-руми з'явилися в Японії і Китаї в 2007 році. Паралельно подібні квести стали з'являтися і в Європі
Найчастіше квести обладнані барвистими декораціями, механічними і електронними пристроями, а так само спеціальними ефектами для повного занурення в атмосферу гри.
Сюжети Квестов в реальності можуть бути самими різними, від популярних фільмів і комп'ютерних ігор до абсолютно унікальних авторських сценаріїв.
Ця гра навіває спогади про всіма улюбленої передачі Форт Боярд, і нагадує якийсь комп'ютерний реаліті квест. Інтелектуальний характер розваги привертає все більше і більше людей. Що ж ще притягує численних відвідувачів ескейп-румів і квестів?
По ходу дії від гравців найчастіше потрібно працювати в команді, вирішувати логічні завдання і застосовувати спритність і фізичну силу в умовах дефіциту часу. Зазвичай квест в реальності триває 60 - 90 хвилин, число гравців в команді варіюється від одного до п'яти, в рідкісних випадках більше.
Квест кімната подарує вам масу цікавих загадок і головоломок, на вирішення яких відведено один годину (в деяких випадках 90 хвилин) часу. Після вибору кімнати з квестом, ви потрапляєте в нову, незнайому для вас раніше реальність, в якій зможете розкрити таємниці великих детективів, звільниться з-під нагляду божевільних психіатрів і навіть розправитися з кровожерливим вампіром. Бурхливий розвиток цього ігрового спрямування привело до створення жанрів ігор в реальності:

Ескейп Рум (класика)
Квест в Реальності (перший крок за межі стандарту)
Перформанс (додамо акторів)
Екшн Гра (додамо фізичне навантаження)
Дзига (квест в нереальності)
Про все це докладніше ми розповімо в наступних новинах.

24.10.2019