Огляд кімнати Місія Тессеракт

Photos for reviews Огляд кімнати Місія Тессеракт
Чергова кімната була підкорена нашою командою, на цей раз це був квест «Місія Тессеракт».

На жаль, як нам здалося, ми взяли дуже багато підказок, але зате змогли вибратися і врятувати планету, за що окремо дякуємо нам =).

З чого все почалося. Ми забронювали кімнату і вирушили за вказаною адресою. Квест кімната «Місія Тессеракт» розташована в 5-10 хвилинах пішки від станції метро Печерська, у напрямку до локації висять покажчики, які допомогли знайти нам потрібну адресу.

Нас зустрів адміністратор і провів у досить просторий та світлий зал для очікувань, де нам потрібно було заповнити нехитрі анкетки перед стартом гри, в яких ми погодилися не застосовувати грубу фізичну силу під час проходження квесту (мабуть вже були прецеденти).

До входу в квест нас очікував відео інструктаж, який потрібно дивитися і слухати уважно, що ми успішно НЕ зробили, за що і поплатилися взявши парочку необов'язкових підказок.

Квест складається з досить просторих приміщень, нам навіть здалося, що місце просто гуляє по чому даремно, а стартова кімната якась порожня, і там з легкістю вміститься 5-6 чоловік.

У кімнаті багато електроніки, антуражний декор та якісне інтерактивне підсвічування деяких подій.

Команді з 2 чоловік буде важкувато, та й взагалі кімната досить важка, але якщо вловити суть того, що відбувається і бути уважними то цілком під силу пройти хвилин за 40-45 (ми впоралися за 65). Загадки і завдання досить різноманітні, усі технологічні. Порадувала відсутність в кімнаті замків, ключів та кодів в стандартному їх розумінні. Нам доводилось крутити, вертіти і натискати всякі штуки, звертати увагу на дрібниці, але без допомоги «голосу з вище» ми впоратися не змогли, часом нам не вистачало направлення або якогось натяку що робити саме зараз.

Витративши трохи більше часу ніж передбачалося ми вибралися і врятували всіх від катастрофи. Отримали задоволення та вийшли з позитивом =)

Підсумок:

- Кімната по праву охарактеризована квест локацією як технологічна і важка.
- Середній час проходження командою з 4-х чоловік 50-60 хвилин.
- Технологічно. Відсутні замки, ключі, коди.


Не забувайте бронювати квест кімнати на порталі Questroom.com.ua
22.11.2020