Для неординарних людей

Photos for reviews Для неординарних людей
Квест-кімната. Хто ж не чув про неї? Але, не всі пробували та не всі знають що це таке.

Отже, почнемо. Передусім, місце, звідки все починалось – це комп’ютерна гра. Так-так, саме комп’ютерна гра. Нею була MOTAS. Своєрідна гра-головоломка. Вона дуже яскрава, з простою графікою. Зображалась кімната з набором речей, гравець має знайти речі зі списку і таким чином дійти до фіналу – вийти з кімнати.

Ця гра стала натхненням для американців, котрі зробили вже реальні квести (quest game escape the room, performance) в дусі Агати Крісті. Потім підхопили ідею Японія та Китай, де такого роду розвага викликала справжній фурор.

В Україну ця розвага прийшла порівняно нещодавно, всього лиш декілька років тому. Але вже встигла полюбитись.

В чому сенс квест кімнати? Що вона з себе уявляє?

Все залежить тільки від фантазії засновника Вашої місцевої квест кімнати. Ідей для реалізації багато: психлікарні, лабіринти, сади, закидані будівлі і т.д.

Ця розвага дійсно присвячена поціновувачам гострих відчуттів. Ви цілу годину в напрузі, гра націлена на те, щоб тримати Вашу увагу напоготові. Ви отримаєте цілу годину незабутніх емоцій.

Що ж робити в самій кімнаті? Ви з командою (2-5 чоловік) заходите та включаєте свою фантазію. В кімнаті безліч предметів. Але! Не потрібно застосовувати фізичну силу, так як деякі предмети стоять просто для краси. Шукайте підказки! Розгадуйте загадки, головоломки, ребуси. Вам знадобиться запастись терпінням і завжди бути напоготові. Все в цій кімнаті не просто так. Це тест на Вашу логіку.

Ще кращим варіантом буде покликати з собою друзів! І повеселитись від душі разом!

Отже, квест - кімнат – це новинка у світі розваг, котра беззаперечно має більше переваг над стандартними видами розваг. Шукайте квест-кімнату к своєму місті та приєднуйтесь до нас!

Допомогти з пошуком допоможе портал Questroom.com.ua (escapetheroom.club)
16.05.2019