Як налагодити відносини з сім’єю?

Photos for reviews Як налагодити відносини з сім’єю?
Як писав Лев Толстой, усі щасливі сім’ї схожі одна на одну, кожна нещаслива сім’я нещаслива по-своєму.

Напевно, багато сімей переживають такі періоди коли багато сварок, образ та неприємностей. Усі ми люди, і дуже важно подібного уникнути. Але хто сказав, що з цим неможливо боротись?

Спеціально для таких випадків вигадали тимбілдинг.

Тимбілдинг, як по заклинанню, може зробити з Вашої сім’ї цілу команду, в чому, власне кажучи, і є його сенс. Тимбілдинг, слово англійського походження, що означає « teambuild – команда будувати».

Існує немало методик для того, аби створити з групи людей команду, єдиний організм. Але, чесно кажучи, всі вони на смак. Саме тому ми вирішили запропонувати Вам вже перевірений спосіб з очевидним результатом, про який розповімо далі!

Метод цей дійсно магічний! І головне – підходить для будь-якого віку. За нашими дослідженнями, найбільшою проблемою сімей є різниця в світобаченні. Погодьтесь, батьки, Ваші діти часто сприймають в штики усі Ваші підказки та поради. А Ви, діти, напевно дуже злі, коли мама\бабуся намагаються поділитись дружньою порадою, і, звичайно ж, робите усе з точністю навпаки. Впізнали себе? Тоді варто братись за розум та діяти!

Наш вибір – квест кімната! Це простий варіант, доступний кожному. В чому гарний ескейп-рум та чому він настільки популярний, як один зі способів тимбілдингу?

По-перше, якщо вже братись за розум, то всією сім’єю. Хочеться обрати такий рід занять, щоб усе сімейство було б присутнім. Звичайно, для цього і існує квест кімната. Це командна гра, в якій кількість гравців може досягати 6 чоловік. Більше – також можливо, і на сайті Questroom.com.ua/ua Ви зможете детально ознайомитись з подібними правилами Квест – це командна гра, а звідси означає, що таким способом з’єднання неминуче, але ж Вам це і треба, правильно?)

По-друге, для того, аби сім’я стала єдиним цілим, необхідно дати завдання, з яким можна було б справитись тільки об’єднавшись.І це правда. Тому, з тих пір, як ви входите в квест-кімнату, ні в кому разі не можна розбігатись по різних кутках. У вас є одне завдання на всіх – вибратись з кімнати, знайти ключик. Однієї години на подібне завдання мало, тому треба діяти злагоджено, аби не втрачати ні хвилинки. Кожен в силу віку мислить інакше, і в цьому Ваша перевага. Різні вікові категорії дозволять подивитись на завдання з іншого ракурсу. Головоломки, задачі, ребуси – ось те, з чим Вам прийдеться зіштовхнутись у квест кімнаті. І пам’ятайте, мислити стандартами тут не дозволено 

По-третє, це, звичайно ж, ціна. Для усіх це одне з найголовніших питань. Ціна на розвагу, як ескейп рум (escape the room – live game) дуже демократична. Враховуючи те, що участь приймає усе сімейство, таке дозвілля Вам обійдеться недорого!

Сподіваємось, ці поради допомогли Вам, і зовсім скоро, Ви проведете такого роду розважально-терапевтичне дозвілля зі своїми близькими! Бережіть одне одного, Ваш Questroom.com.ua!
22.11.2020