14 жовтня - День захисника

Photos for reviews 14 жовтня - День захисника
14 жовтня - День захисника України . День захисника України - свято, відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом і неробочим днем.

Християнське та народне свято Покрова Пресвятої Богородиці відзначається церквами східного обряду 14 жовтня (1 жовтня за старим стилем). Крім того в цей день в Україні відзначають День українського козацтва та День української повстанської армії (День УПА).

День українського козацтва — це данина всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. Саме виникнення козацтва допомогло консолідувати українців в боротьбі проти численних ворогів, які в 15-17 століттях неодноразово намагалися завоювати українські землі.

В зв’язку з цим, та зважаючи на погоду, пропонуємо вам заздалегіть обрати відпочинок, а саме піти в одну із квест кімнат у вашему місті.

На порталі //questroom.com.ua/ua ви зможете обрати та забронювату ту квест кімнату яка буде вам по душі та принесе незабутні емоції та відчуття. А якщо «попре» то можна відвідати і не одну і не дві кімнати =)

Портал Quest Room Зі святом наших захисників

P.S.
Що подарувати чоловіку на свято? Порада для жінок – це може бути кращим подарунком ніж шкарпетки та піна для гоління =))
23.11.2020